פשטידת איטריות וגבינות

מצרכים

  • כ 500 גרם פסטה מכל סוג שאוהבים (למשל איטריות רחבות ופסטה תלתלים)
  • שמנת חמוצה
  • 3 ביצים
  • גבינה צהובה מגוררת
  • גבינות פטה קשקבל וקוטג למילוי (ניתן להוסיף להחליף גבינות לפי הטעם, פרמזן וכו..)

הכנה

  1. להכין את הפסטה עם מלח פלפל שחור ושמן זית
  2. להוסיף שמנת חמוצה עם הביצים אגוז מוסקט, מלח, פלפל שחור (לשים הרבה מלח)
  3. לערבב הכל יחד ולהכניס לתנור מכוסה עם נייר כסף לחצי שעה 180 מעלות (לשמן תבנית עם חמאה)
  4. לאחר מכן להוריד את נייר הכסף ולהחזיר לעוד 10 דקות
  5. לאחר מכן להוסיף מעל גבינה צהובה ולהמשיך אפייה עד שנמסה

השארת תגובה