מצרכים
- כ 500 גרם פסטה מכל סוג שאוהבים (למשל איטריות רחבות ופסטה תלתלים)
- שמנת חמוצה
- 3 ביצים
- גבינה צהובה מגוררת
- גבינות פטה קשקבל וקוטג למילוי (ניתן להוסיף להחליף גבינות לפי הטעם, פרמזן וכו..)
הכנה
- להכין את הפסטה עם מלח פלפל שחור ושמן זית
- להוסיף שמנת חמוצה עם הביצים אגוז מוסקט, מלח, פלפל שחור (לשים הרבה מלח)
- לערבב הכל יחד ולהכניס לתנור מכוסה עם נייר כסף לחצי שעה 180 מעלות (לשמן תבנית עם חמאה)
- לאחר מכן להוריד את נייר הכסף ולהחזיר לעוד 10 דקות
- לאחר מכן להוסיף מעל גבינה צהובה ולהמשיך אפייה עד שנמסה