בורקס (פילו) עלי סלק ירוק וגבינה

מצרכים

  • בצק פילו
  • גבינות: בולגרית, קשקבל, טוב טעם
  • עלי סלק ירוק (ניתן גם תרד)
  • שומשום
  • 2 ביצים
  • תבלינים: מלח, פלפל, אגוז מוסקט

הכנה

  1. לוקחים עלה אחד של פילו, ומורחים עליו שמן (אפשר זית)
  2. מנקים סלק ירוק, חותכים דק ומערבבים עם כל הגבינות, ביצה אחת ותבלינים
  3. שמים שורה של המלית לכל האורך, מגלגלים לאורך לנקניק ומגלגלים לשבלול
  4. מורחים ביצה ובוזקים מעל שומשום
  5. מכניסים לתנור לכ-25 דקות ב 180 מעלות

השארת תגובה