פטייר במילוי מנגולד

מצרכים

לבצק:

  • 2 כפות שמרים
  • 2 כפות סוכר
  • כ 2 כוסות מים פושרים
  • 1 קילו קמח
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 כף מלח

למילוי:

  • מנגולד קצוץ וסחוט ללא גבעול
  • 2 בצלים
  • 1 כף רכז רימונים
  • 1 כפית סומאק
  • שמן זית
  • פפריקה אדומה מתוקה
  • תבלינים: מלח, פלפל שחור

הכנה

  1. יש לערבב את כל חומרי הבצק ולהתפיח כשעה
  2. למילוי יש לקצוץ ולטגן את הבצלים עד ריכוך, ולערבב עם חומרי המילוי
  3. לפתוח את הבצק לעגול דק, למלא ככף בפנים ולסגור לחצי עיגול או משולש
  4. מברישים בשמן ומכניסים לתנור לחום של 180 מעלות לכ 40 דקות

השארת תגובה