מצרכים
- 2 כוסות עדשים
- 3 בצלים בצל
- כוס וחצי אורז
הכנה
- לברור את העדשים (אין צורך להשרות)
- לטגן בצל קצוץ בסיר עד הזהבה
- להוסיף 2 כוסות עדשים לאחר שנשטפו לסיר על הבצל, לכסות במים ולבשל בסיר עד ריכוך (כשעתיים)
- להוסיף כוס וחצי אורז, מלח, פלפל, ושמן ולהביא לרתיחה
- ניתן להוסיף מים (צפוי כחצי כוס) לפי הצורך, לבשל עד שהאורז מוכן כ 20 דקות
- לחתוך את הבצלים שנותרו לרצועות ולטגן עד להזהבה, לשפוך את השמן על המגדרה ואת הבצל לשמור בצד כתוספת מעל