חצילים אפויים

מצרכים

  • חצילים
  • גמבה
  • שום כתוש
  • רסק עגבניות
  • תבלינים: חומץ, פפריקה, מלח

הכנה

  1. חותכים את החצילים לקוביות
  2. ממליחים ומשאירים בצד להגיר נוזלים
  3. חותכים גמבה לרצועות ומטגנים במחבת
  4. שוטפים את המלח ומכניסים את החצילים לתנור לכשעה
  5. מוציאים ומערבבים עם הגמבה במחבת
  6. מוסיפים רסק עגבניות קטן + חומץ + כף מלח לפי הטעם + פפריקה אדומה כפית + 1 שן שום כתוש + מעט שמן זית + מעט מים ומערבבים הכל יחד

השארת תגובה