תבשיל קרע (יאטינה) לראש השנה

מתכון מיוחד לראש השנה, בין המתכונים האהובים עלי. והטעם בדיוק כמו שזכרתי אותו. תבשיל מיוחד עם טעם של חג, מומלץ בחום.

מצרכים

  • 2 קרע
  • 2 בצל
  • 400 גרם בשר טחון
  • גרגירי חומוס מוכנים בתמלחת
  • סירופ חרובים
  • תבלינים: ראס אל חנות או כמון, קינמון ובהארט

הכנה

  1. לטגן בשר טחון
  2. להוציא מהמחבת ולטגן בצל
  3. לחתוך את הקרע לקוביות ללא גרעינים ולהוסיף למחבת
  4. להוסיף את החומוסים
  5. להוסיף את הבשר
  6. לתבל עם כל התבלינים
  7. לכסות ולבשל כ 40 דקות, לערבב תוך כדי ולהוסיף מים אם חסר

השארת תגובה