פשטידת סלק במחבת (עיג’ה)

פשטידת מחבת, זה מאכל שמתאים לבוקר לצהריים ולערב, אפשר לאכול בלי כלום ואפשר להכניס לתוך פיתה או לחמניה עם ממרח שאוהבים.

מצרכים

  • 4 חבילות עלי מנגולד
  • 3 יחידות ביצים
  • 1/2 יחידה בצל
  • 1 חופן פטרוזיליה
  • כורכום, שום כתוש, מלח, פלפל שחור

הכנה

  1. לנקות את הסלק ולהכניס למים רותחים ל 2 דקות, להוציא ולחתוך דק ללא החלק הלבן
  2. לגרר את הבצל ולהוציא נוזלים
  3. להוסיף קמח, תבלינים וביצים, ניתן להוסיף קמח לקבלת מרקם יציב
  4. לטגן במחבת על אש בינונית כ 8 דקות מכל צד

השארת תגובה